A A A

Arhiva de știri

08 Aprilie 2024 | 14
Astăzi începe Recensământul Populației și Locuințelor care se va desfășura în perioada 8 aprilie-7 iulie în fiecare oraș și sat din Republica Moldova! Personalul Biroului Național de Statistică vă îndeamnă să deschideți ușa recenzorului și răspundeți corect la întrebările din chestionar! Participă la recensământ! Fiecare persoană și locuință sunt importante! Ajută țara să cunoască mai bine situația și nevoile populației țării!
26 Martie 2024 | 54
Urmare a inițiativei comunității școlare, 32 de elevi, însoțiți de directorul IPLT ,,Andrei Straistă”, Eugeniu Margine și profesoara disciplinei de studii Educația pentru socializare juridică din cadrul liceului, au beneficiat de oportunitatea de a vizita sediul central al Judecătoriei Anenii Noi și de afla mai multe detalii despre sistemul judiciar.
18 Martie 2024 | 33
Se atenționează justițiabilii despre indicarea completă a rechizitelor bancare, la achitarea taxei de timbru, cu indicarea numelui, codului fiscal și codului IBAN al beneficiarului  
12 Martie 2024 | 19
Judecătoria Anenii Noi trece de la metoda tradițională de trimitere poștală cu aplicarea timbrelor, la ștampila cu logo ,,Taxă plătită”

Pagini

Filtru Resetează